De Capreton: 25 jaar!

Op zaterdag 20 april 2024 viert Agrarische Natuurvereniging De Capreton haar 25-jarig jubileum. Dit willen we graag met u vieren.

Als we terugkijken, dan zijn we trots op wat we in die 25 jaar hebben bereikt. Vooruitkijkend, zien we veel kansen om een betekenisvolle bijdrage te blijven leveren aan duurzame land- en tuinbouw in onze regio én tegelijkertijd het landschap mooier te maken.

We nodigen u van harte uit voor een feestelijke dag op zaterdag 20 april a.s. We gaan varen langs gebieden die door de Capreton worden onderhouden en zullen onder het genot van een hapje en drankje mooie herinneringen ophalen en voldoende tijd hebben om u helemaal bij te praten. Hieronder ziet u de vaarroute.

We starten in jachthaven De Zandmeren in Kerkdriel, gaan via de sluizen van Sint Adries naar de Waal, varen langs de Hurnse Kil en Munnikenland, bij Slot Loevestein naar bakboord om richting de Afgedamde Maas te varen en daarna voor anker te gaan in Heusden. Daar zullen de mensen die de korte variant (B) meevaren, aan boord komen. Met de hele groep varen we dan van Heusden weer richting Kerkdriel. Het belooft een geweldig mooie tocht te worden. Het bestuur van de Capreton is druk doende een mooi programma samen te stellen voor tijdens de vaartocht. U zult geïnformeerd én geamuseerd worden!

Het programma treft u hieronder aan. Wilt u zich svp aanmelden voor uiterlijk 1 april a.s.? Doe dat op tijd, want er is een beperkt aantal plaatsen.

 

Heusden

Vier het jubileum met ons mee!

Programma

We hebben twee varianten te bieden. Variant A biedt een hele dag uit: u maakt dan optimaal gebruik van de vaartocht, informatie en gezelligheid, dat alles onder het genot van een excellente catering, waaronder lunch en dinerbuffet.

U kunt kiezen uit deze 2 varianten:

A. inschepen voor de hele tocht (10 - 19 uur) inclusief lunch en dinerbuffet

B. inschepen voor de korte tocht (14.15 - 19 uur). U wordt dan om 14.15 uur verwacht in jachthaven De Zandmeren en gaat met de bus naar Heusden, waar u inscheept voor de receptie en het buffet.

Partyschip Columbus

Partyschip Columbus

Variant A 'Volledig rondje‘

10.00 uur Ontvangst op de boot

15.00 uur Aanmeren in Heusden en opstappen van andere gasten

15.30 uur Afvaart Heusden

19.00 uur Aanmeren Kerkdriel


Verzameladres:

De Zandmeren

Zandstraat 17, 5331 PG, Kerkdriel

(einde Zandstraat links)

Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein bij de Zandmeren, tegenover restaurant Dukdalf.

 

Variant B ‘Half rondje‘

14.15 uur Verzamelen in Kerkdriel om met de bus naar Heusden te gaan

14.25 uur Vertrek bus naar Heusden

15.00 uur Inschepen in Heusden

15.30 uur Afvaart Heusden

19.00 uur Aanmeren Kerkdriel

 

Verzameladres:

De Zandmeren

Zandstraat 17, 5331 PG, Kerkdriel

(einde Zandstraat links)

Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein bij de Zandmeren, tegenover restaurant Dukdalf.

Vaar mee!

Schrijf je in via het aanmeldformulier.

Heb je nog vragen?

Stuur een email aan penningmeester@capreton.nl of stuur een email via onderstaande knop.

Laatste berichten