26 juni 2024 | Bijeenkomst Bloemrijken | Torentuin Zaltbommel

Op woensdagavond 26 juni is er weer een Bloemrijke(n) bijeenkomst. In het project Bloemrijken werkt De Fruitmotor samen met inwoners van Rivierenland aan (meer) bloemrijke stukken op openbaar toegankelijke plaatsen. Goed voor wilde bijen, vlinders en andere insecten, mooi om te zien en leuk om samen mee bezig te zijn! 

Inspiratie, kennis en informatie
Ben je betrokken bij een dergelijk initiatief in één van de gemeenten van Regio Rivierenland? Wil je inspiratie opdoen, gelijkgestemden ontmoeten en kennis en ervaring uitwisselen? Je bent van harte welkom bij deze ‘Community of Practice”! Ook als je alleen belangstelling hebt en (nog) niet betrokken bent bij een ‘bloemrijk’ initiatief.

Plannen om een Bloemrijk in de Bommelerwaard te starten?
Dan ben je hier aan het juiste adres. De Capreton werkt voor de regio Bommelerwaard samen met De Fruitmotor. Er zijn subsidiemogelijkheden, dus heb je een plan, neem dan contact op via communicatie@capreton.nl of kom naar de bijeenkomst!

Datum, tijd, locatie

Tijd: 19.30 – 21.30 (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: De Torentuin in Zaltbommel (aan de Vogelenzang, 5301 ER)

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan via deze link. Meer informatie over Bloemrijken vind je ook op de website Gonzend.nl.

 

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bedrag uit de coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage van de coöperatieve Rabobank.

Geplaatst in Algemeen, Geen categorie.