Kom in de Kas Bommelerwaard | zaterdag 6 april 2024

Op zaterdag 6 april 2024 wordt er weer een Kom in de Kas evenement georganiseerd voor het hele gezin.

In totaal zijn er 6 bedrijven die deelnemen in regio Bommelerwaard. De teeltbedrijven openen hun kasdeuren om aan iedereen te laten zien wat voor moois er in de kas groeit en bloeit.

Maak kennis met de teelt van aardbeien bij Aardbeienkwekerij J. Goesten en neem een kijkje in champignoncellen bij Champignonnenkwekerij Ammerzoden en Kerkwijk ChampBij Janity Flowers en Kreling Chrysanten zijn de meest kleurrijke chrysanten te bewonderen! Bloemen die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook smakelijk zijn? Bij LooK&Taste leert u meer over eetbare planten. Al met al een diversiteit aan bedrijven!

Naast het bezichtigen van de kas en informatie die je kunt opdoen over de teelt, zijn er een aantal leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen, bloemstukjes maken of luisteren naar het interessante verhaal van een imker. Speeltuin Hoppies is ook geopend! Tevens zijn er op een aantal bedrijven kraampjes aanwezig voor de lekkere trek. Leuk voor het hele gezin!

De Capreton is aanwezig!

De Capreton is met een kraam aanwezig bij LooK&Taste aan de Geerweg 4 in Bruchem. We informeren je daar graag wat onze Agrarische Natuurvereniging Bommelerwaard allemaal doet en hoe je daaraan kunt bijdragen!

Locatie Capreton: Look&Taste, Geerweg 4, Bruchem.
Openingstijden: 10 – 17 uur

Meer informatie vind je hier: landelijke Kom in de Kas-website

Geplaatst in Geen categorie.