Maatschappelijke stage Manon

Afgelopen week heb ik mijn maatschappelijke stage gelopen bij de Capreton. Ik heb o.a. meegeholpen bij de opening van Simon-Hendriks vogelkijkwand. Dat is een houten wand met kijkgaten, waar mensen doorheen kunnen kijken en dan onopgemerkt vogeltjes kunnen bekijken.

De samenwerking was heel fijn. Mijn begeleider was heel aardig, en was duidelijk over wat ik moest doen. Tijdens mijn stage kwam ik in aanraking met veel verschillende mensen. Natuurlijk met mensen van de Capreton zelf; die hielpen met het planten van de boompjes, en het bestuur van de Capreton was er ook. Ook waren er mensen van de Rabobank. Een aantal leden van het personeel van de Rabobank kwamen die dag vrijwillig helpen.
Terwijl ik hielp bij de bediening kwam ik ook met veel mensen in aanraking en maakte met veel van hen een praatje.
Ik vond dit dus een erg leuke stage. Vooral doordat de mensen heel vriendelijk en belangstellend waren.

Mijn doel was om er een leerzame stage van te maken. Qua sociaal maar ook praktisch gericht. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen, en ik heb toch een steentje bij kunnen dragen voor deze organisatie.

Manon van Alem leerling van Cambium College klas 4 HAVO.

Geplaatst in Algemeen.

Geef een antwoord