Rabo clubactie en Boerderij Educatie Rivierenland

De agrarische natuurvereniging  Capreton doneert opbrengst Rabo Clubactie aan Boerderij Educatie Rivierenland

Bij Boerderij-educatie Rivierenland krijg je als schoolklas les op een land- & tuinbouwbedrijf waar de eigenaar zelf de les verzorgt. Kijk, voel en proef zelf je dagelijks voedsel! Je leert over de verzorging van koeien, varkens, kippen of geiten, fruit, akkerbouwgewassen, paddenstoelen, teelt in de kas, bijen en bomen. Uiteraard kun je veel zien, voelen en producten proeven.
De eigenaren willen hun passie en hun enthousiasme over hun product en hun bedrijf, omliggende landschap, water en natuur graag met jullie delen.

 

Om de boerderijeducatie te stimuleren stelt de Capreton haar opbrengst van de Rabo clubactie ter beschikking aan dit goede doel. Er zal, afhankelijk van de opbrengst , een aantal gratis lessen aan scholen in de Bommelerwaard aangeboden worden, waarbij de educatieboer wel betaald wordt. Uiteraard worden deze lessen verzorgd door de aangesloten educatieboerderijen in de Bommelerwaard. Dus, leden van de Rabobank, vindt u het belangrijk dat uw kind, kleinkind, nichtje of neefje leert en ervaart waar en hoe het dagelijks voedsel geproduceerd wordt, breng dan uw stem van de Rabobank Clubactie uit op De Capreton! . Bij voorbaat onze dank.

Voor meer informatie over Boerderij Educatie Rivierenland : kijk eens op www.boerderijeducatierivierenland.nl

Geplaatst in Algemeen, Geen categorie.