Boeren Picknick

Boeren Picknick op 24 mei!

Jaarlijks organiseert de agrarische natuurvereniging de Capreton op 2e Pinksterdag  “Beleef de Boerderij”. Vanwege de grootschaligheid van deze activiteit en de coronacrisis kan deze dag niet doorgaan. Als alternatief wordt voor het gezin een bescheiden uitje naar de Bommelerwaard georganiseerd.

Gezinnen kunnen in de Bommelerwaard picknicken en genieten van de omgeving en van de heerlijke streekproducten uit de Bommelerwaard. Een toertocht met auto of fiets voert langs de mooie plekken in de streek waar de Capreton een rol heeft. Hierbij kun je denken aan de weidevogelgebieden, natuurvriendelijke oevers, bijenhotels maar ook het landschap waar onze lekkere streekproducten vandaan komen.

Op een coronaverantwoorde wijze worden picknickplaatsen met strobalen in het gebied gecreëerd. De route start bij de golfboerderij van Zeelst Achterdijk 57 te Hedel. Hier kun je op door jouw aangegeven tijdstip het  picknickpakket ophalen. Het pakket bevat een route met daarin de aanbevolen picknickplaatsen.  De route eindigt bij de ijsboerderij Schoonheuvel Veldweg 55 te Hedel. Hier kun je de bon voor een ijsje inleveren.

Wie het eerst komt, het eerst maalt

Schrijf in en maak een keuze voor het picknickpakket en je gewenste afhaaltijd. Je kunt de pakketten afhalen tussen 10.00 en 14.00 uur.

(We maken als Capreton gebruik van de webwinkel van mijn Kaaskoe)

Schrijf je in voor de boeren picknick

en beleef de vrijheid

Routekaart

De routekaart is al beschikbaar.

Voorkant routekaart

Achterkant routekaart