Klompenpaden

Klompenpaden zijn rondwandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Ze gaan zoveel mogelijk over historisch tracé en voeren over onverharde paden via boerenland en landgoederen. De Capreton is betrokken bij de aanleg en onderhoud van de klompenpaden in de Bommelerwaard.

Baanbrekerspad (10km)

Ontdek het mooie buitengebied van Ammerzoden en Well. Wandelen door het rivierenlandschap met al haar dynamiek: stroomruggen, vroegere rivierbeddingen, relicten van vroegere dijkdoorbraken en verdedigingswerken. Weidse vergezichten, historische bouwwerken en karakteristieke landschapselementen bieden de wandelaar veel afwisseling. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Baanbrekerspad

Zandslagenpad (9km)

Ontdek het mooie buitengebied van Maasdriel. Wandelen langs oude boerderijen, over zandslagen, langs ooievaarsnesten en hoogstamfruitboomgaarden. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Zandslagenpad

Alemschepad (7km)

Ontdek het mooie buitengebied van Maasdriel. Wandelen op een schiereiland langs boerenland, rustieke weggetjes en een fraai Maasheggen-landschap. Rust, ruimte en het rivierenlandschap bepalen hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Alemschepad

Hamarithapad (10km)

Ontdek het mooie buitengebied van Nederhemert-Noord en -Zuid met haar rijke cultuurhistorie. Wandelen door het stroomgebied van de Maas met wielen, kades, een restant van een schans en een indrukwekkend kasteel. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Hamarithapad

Nywelepad (14 km)

Ontdek het rivierengebied van Zaltbommel met haar historische gebouwen, oude kaden en vochtige hooilanden. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Nywelepad